Het is geweldig om met klei te kneden om opvallende koppen te vormen en het vervolgens in een speciale oven van 1000 graden te bakken. Hierna zal ik het hoofd bewerken met kleislib, acrylverf of was en decoreren met veren boomschors takken kleikralen sisal.

uit 2020 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fly birdy fly

2024

Sculpture met in zijn hand een vogel als symbool eindelijk vrij

Look Forward

2024

Look Forward beeld van keramiek gebruik gemaakt van klei zand slib bijenwas.

Sady

2024

sculptuur van rode klei bewerkt met bruine en witte kleslib

until eternity

2024

beeld tot in eeuwigheid symbool van een vlinder voorstellend de geliefdes die er niet meer zijn

2 Faces

2021

2 faces een keramiek beeld dat laat zien dat een mens soms 2 gezichten kan hebben en niet zijn ware ik. Hoogte 35 cm x breedte 26 cm Gewicht 7,3 kg

Alo

2021

Sculptuur: Alo (hij kijkt op) Inspiratie: natuur, ik werkte met gele klei die na het bakken terracotta werd. Ik wil portretten maken op een manier die lijkt op een persoon die je kent, maar die persoon bestaat niet, hij leeft alleen in mijn fantasie. Het is een natuurman gemaakt van klei en gekleurd met kleislib en aangekleed met veren touw en takkenbast en kleikralen en als finishing touch heb ik acrylverf gebruikt. Maat: H 43 cm x B 31 cm x D 26 cm Gewicht: 7,4 kg

Lady Sunshine

2021

Lady Sunshine Sculptuur: natuurvrouw Inspiratie: de natuur, Ik werkte met witte klei dat na het bakken brons kleurde, hierna pattineren en kleuren. Je wilt portretten maken op een manier die lijken op een persoon die je kent, maar die persoon bestaat niet, zij leeft alleen in mijn fantasie. Het is een natuurvrouw gemaakt van klei en gekleurd en kralen. Maat: H 38 cm x B 30 cm x D 22 cm. Gewicht: 7,3 kilo.

Adahy

2020

Adahy Sculptuur: natuurman Inspiratie: de natuur, Ik werkte met gele klei dat na het bakken terracotta kleurde. Je wilt portretten maken op een manier die lijken op een persoon die je kent, maar die persoon bestaat niet, hij leeft alleen in mijn fantasie. Het is een natuurman gemaakt van klei en gekleurd met kleislib en gekleed met veren touw takken schors en klei kralen. Maat: H 42 cm x B 36 cm x D 26 cm. Gewicht: 7,8 kilo.

Akando

2020

Akando Sculptuur: natuurman Inspiratie: de natuur. Je wilt portretten maken op een manier die lijkt op een persoon die je kent, maar die persoon bestaat niet, hij leeft alleen in mijn fantasie. Het is een natuurman gemaakt van klei en gekleurd met kleislib en gekleed met veren touw en takken schors en klei kralen. Maat: H 40 cm x B 33 cm x D 22 cm. Gewicht: 7 kilo.

Indi

2020

Indi Sculptuur: natuurvrouw Inspiratie: de natuur. Je wilt portretten maken op een manier die lijkt op een persoon die je kent, maar die persoon bestaat niet, hij leeft alleen in mijn fantasie. Het is een natuurvrouw gemaakt van klei en gekleurd met kleislib en gekleed met veren touw en takken schors en klei kralen. Maat: H 41 cm x B 40 cm x D 23 cm. Gewicht: 9,6 kilo.

Natuurmens

2020

Natuurmens Sculptuur: natuurmens Inspiratie: Ik heb gewerkt met bruine klei die na het bakken bruin zou worden maar heb voor de kleuring meerdere kleuren kleislib gebruikt, ik probeerde een mens van de natuur te maken, wat in mijn gedachten zat, berkenbast, veren en een schelp om mijn beeld te verfraaien. De kralen zijn mee gebakken.
Grootte: H 43 cm x br 39 cm x d 27 cm.
Gewicht: 7 kg

Sulky

2020

sulky
Ze kneedde iemand, een voorbeeld dat in haar hoofd zat is een fantasiefiguur. Het is een kop van klei en gebakken tot keramiek. Wat zou het mooi staan in de vrije ruimte. Hij lijkt chagrijnig, maar het is een blij hoofd op zoek naar zijn nieuwe koper
Afmeting: H 27 x B 31 x D 20 cm
Gewicht: 4,9 kg

Grumpy

2020

Grumpy ze kneedde iemand net een voorbeeld dat in haar hoofd zat, een fantasiefiguur. Het is een kop van klei en gebakken tot keramiek. wat zou het mooi staan in de vrije ruimte, als je naar het portret kijkt word je blij en moet je erom lachen.
maat: H 25 x B 29 x D 21
Gewicht: 3 kg